Nautisch

Nautische artikelen hebben de wind mee

Posted On februari 28, 2018 at 10:35 pm by / No Comments

Door de opkomst van nieuwe merken en grensoverschrijdende handelsallianties is het aanbod van nautische artikelen beter, verfijnder en kwalitatiever dan ooit tevoren! De producten van onder andere Nautica, Yacht Master en Flyer Gifts vinden hun weg steeds beter naar de consument en eindgebruiker. Dutch Nautics en verscheidene andere leveranciers laten met aanbod zien dat zij kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Een kompas moet bijvoorbeeld niet alleen mooi maar ook degelijk en functioneel zijn. Een hygrometer moet niet alleen bij het kajuit-interieur passen maar ook zijn dienst bewijzen.

Unieke combinatie

Juist door het combineren van hoogwaardig kwalitatieve producten die ook nog eens in het oog springen, vindt er de laatste jaren een opleving plaats in de markt. Men weet de weg weer te vinden naar mooie maritieme en nautische artikelen die lange tijd meegaan. Het gezegde luidt ook wel:

“De schipper heeft liever geruwd staal dan roest, hij weet dat ‘t goedkope z’n boot verwoest.”

Met dit gezegde in het achterhoofd heeft Dutch Nautics dan ook haar assortiment van nautische artikelen samengesteld. En ja, dat lijkt eenvoudiger dan het is. De producten moeten immers stuk voor stuk getest worden en slagen voor de gebruikstest voor langdurig gebruik. Dat levert twee volle loodsen op maar nog meer tevreden klanten van over de hele wereld!

Kortom, om een kleine introductie te geven op onze bedrijfsvisie en handelsgeest: we staan en gaan voor kwaliteit van de bovenste plank. We verkopen u liever één keer een prachtig object en we zien u graag over twintig jaar weer terug om een volgend exemplaar aan te schaffen.

En zeg nou toch zelf, wat is er nu fijner dan een prachtig instrument aan te schaffen en daar de komende 20 jaar nog profijt en lol van te hebben! Het kompas van mijn opa gebruik ik nog altijd en ligt fier in het bakboordkastje van mijn boot!

Geef een reactie

0

Your Cart